OVER ONS

RUIM AANBOD


Jaarlijks brengen wij een bezoek aan de optiekbeurs in Milaan / Parijs. Zo slagen wij erin de laatse nieuwe trends te volgen. Met steeds een 1500-tal monturen in stock hebben wij voor elk wat wils. Ons aanbod beperkt zich niet enkel tot gewone brillen. Ook voor sportbrillen kan u bij ons terecht. Graag helpen wij u ook verder bij de aankoop van uw lenzen. Daarnaast hebben wij een selectie weerstations, verrekijkers, loepen en ander optisch materiaal in ons aanbod.

BIJ U IN DE BUURT


Uw opticien bij u in de buurt. Kwaliteit, eerlijkheid en service  dragen wij dan ook heel hoog in het vaandel. Kom  vrijblijvend een kijkje nemen...  U kan niet langskomen tijdens onze gewone openingsuren? Geen probleem! Maak even een afspraak en ook na de gewone openingsuren staan wij te uwer beschikking.  U kan niet onmiddellijk kiezen en wil graag enkele brillen meenemen naar huis om te tonen aan je beste vriend(in) / familie....  Bij ons is dit steeds mogelijk. Want wij hebben niks liever dan dat u de beste bril koopt...

PROFESSIONEEL ADVIES


Als gediplomeerd opticien  - optometrist garanderen wij u  een professionele service. Niet alleen tijdens de aankoop, maar ook nadien kan u bij ons terecht met al uw vragen. Ook voor een oogmeting kan u bij ons terecht. 

Regelmatig volgen wij bijscholingen om de laatste evolutie in het aanbod brilglazen / lenzen te volgen. Verder investeren wij regelmatig in nieuwe technologie├źn om er zo voor te zorgen dat het dragen van een bril nog aangenamer wordt.

Openingsuren


Alle dagen

(behalve maandagvoormiddag)

09:30 - 13:00

14:00 - 18:30


Zaterdag

10:00 - 18:00

Sluitingsdagen


Tijdens de schoolvakanties is Nicolas Optiek op maandag gesloten.


Zon- en feestdagen

Contact


Wijnegemsteenweg 2

2970 's-Gravenwezel - Schilde

Tel: 03 685 63 69info@nicolasoptiek..be  www.nicolasoptiek.be

BE 0862.640.893

Riziv 6-65160-66-600

Of na afspraak

┬ę Copyright.  All Rights Reserved.