OVER ONS

RUIM AANBOD

 

Jaarlijks brengen wij een bezoek aan de optiekbeurs in Milaan / Parijs. Zo slagen wij erin de laatse nieuwe trends te volgen. Met steeds een 1500-tal monturen in stock hebben wij voor elk wat wils. Ons aanbod beperkt zich niet enkel tot gewone brillen. Ook voor sportbrillen kan u bij ons terecht. Graag helpen wij u ook verder bij de aankoop van uw lenzen. Daarnaast hebben wij een selectie weerstations, verrekijkers, loepen en ander optisch materiaal in ons aanbod.

BIJ U IN DE BUURT

 

Uw opticien bij u in de buurt. Kwaliteit, eerlijkheid en service dragen wij dan ook heel hoog in het vaandel. Kom vrijblijvend een kijkje nemen... U kan niet langskomen tijdens onze gewone openingsuren? Geen probleem! Maak even een afspraak en ook na de gewone openingsuren staan wij te uwer beschikking. U kan niet onmiddellijk kiezen en wil graag enkele brillen meenemen naar huis om te tonen aan je beste vriend(in) / familie.... Bij ons is dit steeds mogelijk. Want wij hebben niks liever dan dat u de beste bril koopt...

PROFESSIONEEL ADVIES

 

Als gediplomeerd opticien - optometrist garanderen wij u een professionele service. Niet alleen tijdens de aankoop, maar ook nadien kan u bij ons terecht met al uw vragen. Ook voor een oogmeting kan u bij ons terecht.

Regelmatig volgen wij bijscholingen om de laatste evolutie in het aanbod brilglazen / lenzen te volgen. Verder investeren wij regelmatig in nieuwe technologieën om er zo voor te zorgen dat het dragen van een bril nog aangenamer wordt.

Openingsuren

 

Alle dagen

(behalve maandagvoormiddag)

09:30 - 13:00

14:00 - 18:30

 

Zaterdag

10:00 - 18:00

Sluitingsdagen

 

Tijdens de schoolvakanties is Nicolas Optiek op maandag gesloten.

 

Zon- en feestdagen

Contact

 

Wijnegemsteenweg 2

2970 's-Gravenwezel - Schilde

Tel: 03 685 63 69

 

 

info@nicolasoptiek..be www.nicolasoptiek.be

BE 0862.640.893

Riziv 6-65160-66-600

Of na afspraak

© Copyright. All Rights Reserved.