OVER ONS

RUIM AANBOD

 

Jaarlijks brengen wij een bezoek aan de optiekbeurs in Milaan / Parijs. Zo slagen wij erin de laatse nieuwe trends te volgen. Met steeds een 1500-tal monturen in stock hebben wij voor elk wat wils. Ons aanbod beperkt zich niet enkel tot gewone brillen. Ook voor sportbrillen kan u bij ons terecht. Graag helpen wij u ook verder bij de aankoop van uw lenzen. Daarnaast hebben wij een selectie weerstations, verrekijkers, loepen en ander optisch materiaal in ons aanbod.

BIJ U IN DE BUURT

 

Uw opticien bij u in de buurt. Kwaliteit, eerlijkheid en service dragen wij dan ook heel hoog in het vaandel. Kom vrijblijvend een kijkje nemen... U kan niet langskomen tijdens onze gewone openingsuren? Geen probleem! Maak even een afspraak en ook na de gewone openingsuren staan wij te uwer beschikking. U kan niet onmiddellijk kiezen en wil graag enkele brillen meenemen naar huis om te tonen aan je beste vriend(in) / familie.... Bij ons is dit steeds mogelijk. Want wij hebben niks liever dan dat u de beste bril koopt...

PROFESSIONEEL ADVIES

 

Als gediplomeerd opticien - optometrist garanderen wij u een professionele service. Niet alleen tijdens de aankoop, maar ook nadien kan u bij ons terecht met al uw vragen. Ook voor een oogmeting kan u bij ons terecht.

Regelmatig volgen wij bijscholingen om de laatste evolutie in het aanbod brilglazen / lenzen te volgen. Verder investeren wij regelmatig in nieuwe technologie├źn om er zo voor te zorgen dat het dragen van een bril nog aangenamer wordt.

Openingsuren

 

Alle dagen

(behalve maandagvoormiddag)

09:30 - 13:00

14:00 - 18:30

 

Zaterdag

10:00 - 18:00

Sluitingsdagen

 

Tijdens de schoolvakanties is Nicolas Optiek op maandag gesloten.

 

Zon- en feestdagen

Contact

 

Wijnegemsteenweg 2

2970 's-Gravenwezel - Schilde

Tel: 03 685 63 69

 

 

info@nicolasoptiek..be www.nicolasoptiek.be

BE 0862.640.893

Riziv 6-65160-66-600

Of na afspraak

┬ę Copyright. All Rights Reserved.