AANBOD

GLAZEN


Een bril voor veraf of een bril voor nabij... Een extra hardingslaag op uw glazen, verdunde glazen, verkleurende glazen... Bij Nicolas Optiek kan u terecht voor ieder type glas. Wij adviseren u graag zodat u het glas vindt dat aan uw behoeften voldoet. Wij gaan steeds op zoek naar het meest kwalitatieve glas tegen de beste prijs.  Indien u een voorkeur hebt voor een bepaald merk is dit uiteraard geen probleem.


Na de aankoop van uw glazen stopt het niet voor ons. Hebt u vragen of problemen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Samen gaan we op zoek naar een oplossing....


Graag adviseren wij u bij de keuze van o.a.

  • Unifocale glazen voor veraf of nabij
  • Multifocale glazen
  • Computerglazen
  • Zonneglazen met of zonder sterkte
  • ....


Verder hebben wij steeds een voorraad van glazen met reguliere sterkte in de winkel. Je bril is in dit geval al binnen het uur klaar.

OPTISCHE MONTUREN & ZONNEBRILLEN


Voor elk type montuur kan u bij ons terecht. Op zoek naar een montuur voor optische glazen, een zonnebril, een kinderbril, een sportbril, een ski-bril... Nicolas Optiek biedt een ruim assortiment aan monturen in verschillende prijsklassen. Graag staan wij u bij met raad en advies bij de keuze van het montuur dat bij u past. Zowel voor dames, heren als kinderen hebben wij steeds een ruime keuze.   Trendy,  exclusieve, kwalitatieve brillen aan een aanvaardbare prijs met steeds zo'n 1500 brillen op voorraad.


U kan bij ons terecht voor o.a. volgende merken:

Paul Smith, Oliver Peoples, Ray Ban, Odette Lunettes, Kinto, Belinger, Michael Kors, LLL, wood-one, Iyoko Inyaké, Stef, Fendi, Nike, Serengeti, Julbo, Vingino ...

LENZEN


Denkt u er al een tijdje aan om over te schakelen op contactlenzen? Bijna iedereen kan tegenwoordig contactlenzen dragen. Ook hier is het goed zien en het dragen van de lenzen op een 'gezonde manier' onze grootste uitdaging. Laat u bij het dragen van lenzen steeds bijstaan met de professioneel advies.


 

Tegenwoordig bestaan er tal van soorten lenzen. Daglenzen, maandlenzen, kleurlenzen, torische lenzen... van verschillende merken.


 

Het is steeds mogelijk om lenzen te proberen. Ook dan staan wij u bij met alle nodige informatie over het gebruik van de lenzen en het inbrengen van de lenzen. Ook alle benodigde producten zijn verkrijgbaar.


 

Naast de welbekende merken bieden wij tevens ons huismerk  aan. A-label lenzen en producten aan de laagste prijs.

 

Openingsuren


Alle dagen

(behalve maandagvoormiddag)

09:30 - 13:00

14:00 - 18:30


Zaterdag

10:00 - 18:00

Of na afspraak

Sluitingsdagen


Tijdens de schoolvakanties is Nicolas Optiek op maandag gesloten.Zon- en feestdagen

Contact


Wijnegemsteenweg 2

2970 's-Gravenwezel - Schilde

Tel: 03 685 63 69info@nicolasoptiek.be  www.nicolasoptiek.be

BE 0862.640.893

Riziv 6-65160-66-600

¬© Copyright.  All Rights Reserved.